Svensk Pølseret

Som barn elskede jeg når min mor lavede denne ret. Nu kan jeg give denne videre til min datter, som ligesom mig også elsker pølser og kartofler

 

Svensk Pølseret (3-4 pers)
Ingredienser:
  • 600g Kogte kartofler
  • 6 Røde pølser
  • 1 Løg
  • 2 tsk mild paprika
  • 1 stor dåse tomatpuré (140g)
  • 1/2 tsk æblecidereddike
  • 1 dl fløde (38%)
  • 1,5 dl letmælk
  • salt og peber
  • Purløg
Sådan gør du:
  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker
  2. Løgene hakkes og svitses, på en pande, i lidt smør eller olie.
  3. Pølser skæres i mundrette stykker, og kommes med på panden.
  4. Lad pølserne få lidt farve, inden paprika, tomatpure tilsættes og “brændes” af.
  5. Kom nu mælk, fløde, eddike og kartofler i panden og lad det simre i 5 min.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber og pynt med hakket purløg.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lignende opskrifter

Grøn Smoothie 

Reklame
Sund grøn smoothie med salat fra Nordic Harvest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *