Rød karry med pankopaneret kylling

En super nem og hurtig hverdagsret, der gør en glad i mavsen😊

 

Antal: 3 personer
Tid: 20-30 min
Ingredienser: 
Pankopaneret kylling
  • 300g kylling inderfilet
  • 1 stort æg
  • 100g panko
  • 100g mel
  • 0,5 l olie til fritering
  • Salt og peber
Rød karry 
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 tsk rød karry
  • 1 lille løg
  • 2 forårsløg
  • 2 røde snack peber
  • 150g slikærter
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soya
  • 1 lime (saften)
Tilbehør 
  • Ris
  • Peanuts
Sådan gør du: 
Pankopaneret kylling
  1. Slå ægget ud i en skål og tilsæt ½ tsk salt og noget friskkværnet peber. Pisk nu ægget med en gaffel til det bliver en ensartet masse
  2. Kom mel og panko op i hver deres skål.
  3. Dæk hver enkelte kyllingefilet med mel, så æg og til sidst panko
  4. Opvarm din olie til 170-180 grader
  5. Friter 2-3 stk kylling af gangen, og tag dem op når de er gyldne og sprøde
  6. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle
Rød karry 
  1. Hak løget fint
  2. Kom en smule olie i en gryde og svits løgene.
  3. Kom den røde karry i og lad det brænde en smule af.
  4. Tilsæt kokosmælk, sukker, fiskesauce og soya i og lad det koge op.
  5. Hak forårsløg, snack peber og slikærter i mindre stykker.
  6. Kom alle grønsagerne i og lad det simre i 3-5 min.
  7. Server sammen med ris og peanuts
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lignende opskrifter

Grøn Smoothie 

Reklame
Sund grøn smoothie med salat fra Nordic Harvest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *