En super nem og hurtig hverdagsret, der gør en glad i mavsen😊
Antal: 3 personer
Tid: 20-30 min
Ingredienser:
Pankopaneret kylling
- 300g kylling inderfilet
- 1 stort æg
- 100g panko
- 100g mel
- 0,5 l olie til fritering
- Salt og peber
Rød karry
- 1 ds kokosmælk
- 2 tsk rød karry
- 1 lille løg
- 2 forårsløg
- 2 røde snack peber
- 150g slikærter
- 1 tsk sukker
- 1 spsk fiskesauce
- 1 spsk soya
- 1 lime (saften)
Tilbehør
- Ris
- Peanuts
Sådan gør du:
Pankopaneret kylling
- Slå ægget ud i en skål og tilsæt ½ tsk salt og noget friskkværnet peber. Pisk nu ægget med en gaffel til det bliver en ensartet masse
- Kom mel og panko op i hver deres skål.
- Dæk hver enkelte kyllingefilet med mel, så æg og til sidst panko
- Opvarm din olie til 170-180 grader
- Friter 2-3 stk kylling af gangen, og tag dem op når de er gyldne og sprøde
- Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle
Rød karry
- Hak løget fint
- Kom en smule olie i en gryde og svits løgene.
- Kom den røde karry i og lad det brænde en smule af.
- Tilsæt kokosmælk, sukker, fiskesauce og soya i og lad det koge op.
- Hak forårsløg, snack peber og slikærter i mindre stykker.
- Kom alle grønsagerne i og lad det simre i 3-5 min.
- Server sammen med ris og peanuts