Rød karry med andebryst 

En nem og hurtig asiatisk klassiker

Ingredienser: 
Andebryst 
  • 2 andebryster 
  • Salt og peber 
Rød karry 
  • 1 ds kokosmælk 
  • 2 tsk rød karry 
  • 1 lille løg 
  • 2 forårsløg
  • 2 røde snack peber 
  • 150g slikærter
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk fiskesauce 
  • 1 spsk soya 
  • 1 lime (saften) 
Tilbehør 
  • Ris
  • Peanuts 
Sådan gør du: 
Andebryst 
  1. Rens andebrysterne
  2. Skær fedtet i tern. Kom helt ned til kødet, men ikke ind i kødet
  3. Drys med salt og peber
  4. Vakuumpak dem og kom dem i sous vide
  5. Giv dem 2 timer ved 59 grader
  6. Inden servering kommes de på en pande med fedtet nedad, indtil skindet bliver sprødt og lækkert 
Rød karry 
  1. Hak løget fint 
  2. Kom en smule olie i en gryde og svits løgene. 
  3. Kom den røde karry i og lad det brænde en smule af. 
  4. Tilsæt kokosmælk, sukker, fiskesauce og soya i og lad det koge op.
  5. Hak forårsløg, snack peber og slikærter i mindre stykker. 
  6. Kom alle grønsagerne i og lad det simre i 3-5 min. 
  7. Server sammen med ris og peanuts 
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lignende opskrifter

Grøn Smoothie 

Reklame
Sund grøn smoothie med salat fra Nordic Harvest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *