En nem og hurtig asiatisk klassiker
Ingredienser:
Andebryst
- 2 andebryster
- Salt og peber
Rød karry
- 1 ds kokosmælk
- 2 tsk rød karry
- 1 lille løg
- 2 forårsløg
- 2 røde snack peber
- 150g slikærter
- 1 tsk sukker
- 1 spsk fiskesauce
- 1 spsk soya
- 1 lime (saften)
Tilbehør
- Ris
- Peanuts
Sådan gør du:
Andebryst
- Rens andebrysterne
- Skær fedtet i tern. Kom helt ned til kødet, men ikke ind i kødet
- Drys med salt og peber
- Vakuumpak dem og kom dem i sous vide
- Giv dem 2 timer ved 59 grader
- Inden servering kommes de på en pande med fedtet nedad, indtil skindet bliver sprødt og lækkert
Rød karry
- Hak løget fint
- Kom en smule olie i en gryde og svits løgene.
- Kom den røde karry i og lad det brænde en smule af.
- Tilsæt kokosmælk, sukker, fiskesauce og soya i og lad det koge op.
- Hak forårsløg, snack peber og slikærter i mindre stykker.
- Kom alle grønsagerne i og lad det simre i 3-5 min.
- Server sammen med ris og peanuts