Quesadilla 3 stk
Ingredienser:
Pandekager
- 5 dl hvedemel
- 50g smør
- 2 dl kogende vand
- ½ tsk salt
Fyld
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 1 rødløg
- ½ nyretab
- 200g ost revet (gouda, cheddar, emmentaler eller mozzarella)
- 1 tsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- ½ tsk cayennepepper
- Olie til stegning
- Salt og peber
Tilbehør
- Tomat salsa
- Padron peppers
- Evt Creme Fraiche
Sådan gør du:
Pandekager:
- bland kogende vand og smør, til smøret er smeltet
- Bland resten sammen, og ælt til en ensartet dej
- Lav nu 6 kugler, og pres dem en efter en i en tortillapresser, eller rul dem så tyndt ud som muligt
- Steg dem på en tør pande, og lad dem hvile i et viskestykke, så de ikke bliver tørre
Fyld
- Jeg brugte nyretapper, som jeg havde sous videt i forvejen. Her kan der evt også bruges flankesteak, så enten sous vides, eller steges på panden.
- hak hvidløg, løg og peberfrugt.
- Kom på en pande med lidt olie.
- Steg 5-7 min til peberfrugten er faldet lidt sammen.
- Kom paprika, spidskommen, cayennepepper, salt og peber i blandingen og steg det yderligere et par minutter
Opbygningen
- kom en smule olie på panden
- Byg nu quesadilla’en med pandekage, ost, peberfrugt blanding, kød, ost og pandekage
- Pres lidt ned på den øverste pandekage
- Steg i 2-3 min og vend quesadilla’en og giv den yderligere 2-3 min på den anden side
- Server med det samme, sammen med tomat salsa og evt padron pepper og creme fraiche