Quesadilla

Quesadilla 3 stk
Ingredienser:
Pandekager
  • 5 dl hvedemel
  • 50g smør
  • 2 dl kogende vand
  • ½ tsk salt
Fyld
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • ½ nyretab
  • 200g ost revet (gouda, cheddar, emmentaler eller mozzarella)
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk cayennepepper
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
Tilbehør
  • Tomat salsa
  • Padron peppers
  • Evt Creme Fraiche
Sådan gør du:
Pandekager:
  1. bland kogende vand og smør, til smøret er smeltet
  2. Bland resten sammen, og ælt til en ensartet dej
  3. Lav nu 6 kugler, og pres dem en efter en i en tortillapresser, eller rul dem så tyndt ud som muligt
  4. Steg dem på en tør pande, og lad dem hvile i et viskestykke, så de ikke bliver tørre
Fyld
  1. Jeg brugte nyretapper, som jeg havde sous videt i forvejen. Her kan der evt også bruges flankesteak, så enten sous vides, eller steges på panden.
  2. hak hvidløg, løg og peberfrugt.
  3. Kom på en pande med lidt olie.
  4. Steg 5-7 min til peberfrugten er faldet lidt sammen.
  5. Kom paprika, spidskommen, cayennepepper, salt og peber i blandingen og steg det yderligere et par minutter
Opbygningen
  1. kom en smule olie på panden
  2. Byg nu quesadilla’en med pandekage, ost, peberfrugt blanding, kød, ost og pandekage
  3. Pres lidt ned på den øverste pandekage
  4. Steg i 2-3 min og vend quesadilla’en og giv den yderligere 2-3 min på den anden side
  5. Server med det samme, sammen med tomat salsa og evt padron pepper og creme fraiche
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lignende opskrifter

Grøn Smoothie 

Reklame
Sund grøn smoothie med salat fra Nordic Harvest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *