Frikadeller med kartoffelsalat

En rigtig sommerklassiker
Ingredienser: 
Frikadeller 
  • 400g svinekød 
  • 1 spsk hvedemel 
  • 1 spsk havregryn 
  • 1 dl mælk 
  • 1 æg 
  • 1 stort løg eller 2 små
  • 1 fed hvidløg 
  • 7g salt 
  • 1 tsk friskkværnet peber 
  • Stor klump smør til stegning 
Kartoffelsalat 
  • 600g små kartofler 
  • 1 dl creme fraiche 
  • 1 dl mayo (gerne hjemmelavet) 
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk æbleeddike 
  • 1 lille rødløg
  • 1 bundt purløg 
  • 250g grønne asparges 
Sådan gør du: 
Frikadeller 
  1. Hak løg og hvidløg fint, evt i en minihakker. (tip: kom lidt af mælken sammen med, så løget bliver hakket helt fint) 
  2. Vend alle ingredienser sammen
  3. Lad farsen stå i køleskabet en times tid (minimum 30 min.)
  4. Kom en stor klump smør på en pande, og form dine deller i den størrelse du ønsker. 
  5. Steg dem på begge sider ved svag varme. 
Kartoffelsalat 
  1. Kog kartoflerne og lad dem køle af 
  2. Knæk bunden af aspargesene og hak dem i mindre stykker 
  3. Hak purløg og rødløg fint 
  4. Bland nu det hele sammen
Velbekomme

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lignende opskrifter

Grøn Smoothie 

Reklame
Sund grøn smoothie med salat fra Nordic Harvest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *