Bearnaise Sauce

En klassisk sauce, som er en herlig følgesvend til en rød bøf og fritter:-) 
Ingredienser: 
  • 3 æggeblommer 
  • 200g smør 
  • 2 skalotteløg 
  • 1 bundt frisk estragon 
  • 3 spsk æbleeddike 
  • 3 spsk hvidvin 
  • 2 spsk vand 
  • Salt 
  • Friskkværnet peber
Sådan gør du: 
  1. Smelt smørret i en lille gryde
  2. Hak løgene groft
  3. Løgene, stokkene fra estragonen, eddike, hvidvin og vand kommes op i en gryde og reduceres til ⅓ 
  4. Sigt essensen fra, og kom det over i en kasserolle 
  5. Hak estragonen 
  6. Kom æggeblommerne op i kasserollen sammen med essensen, og pisk det sammen på lav blus. 
  7. Når æggemassen er pisket luftig og lidt tyk, kommes smørret i lidt efter lidt, mens der piskes i 8-taller
  8. Undgå at komme den hvide valle fra smørret med i saucen. 
  9. Kom estragonen i, og smag til med salt og peber 
  10. Server med det samme
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lignende opskrifter

Grøn Smoothie 

Reklame
Sund grøn smoothie med salat fra Nordic Harvest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *